Not known Factual Statements About یبوست روازاده
Not known Factual Statements About یبوست روازاده
Blog Article
آنتی کولینرژیک کودکان مشکلات کلیوی در کودکان بیماری های قلبی در کودکان خشکی دهان در کودکان برونشیت در کودکان محبوب ترین مقالات
جنین: جنین در حال رشد در رحم با افزایش فشار بر روده¬ها، حرکات پیشران روده را دشوار می¬کند.
یبوست را نباید نادیده گرفت. اگر درمان نشود، ممکن است عوارض جدی مانند بواسیر، شقاق مقعد، نهفتگی مدفوع و افتادگی رکتوم و همچنین سایر بیماریهای مرتبط که در درازمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار میدهند، ایجاد شود.
این موضوع میتواند سبب ایجاد یک دور باطل شود و هر چه بیشتر کودک از رفتن به دستشویی اجتناب کند، یبوست و درد او نیز بیشتر میشود.
تغییر سبک زندگی: تغییر در رژیم غذایی، میزان مصرف مایعات و تحرک روزانه همگی از جمله مواردی هستند که در دوران بارداری ممکن است منجر به یبوست شوند.
باید از فیبر و مایعات زیاد و در صورت نیاز داروهای روان کننده استفاده کنید
ملین هایی که ترشحات روده را افزایش میدهند و باعث می شوند مواد دفعی راحتتر در دستگاه گوارش حرکت کنند.
دور مقعدم ورم کرده خون ریزی شدید دارم موقع دستشویی رفتن.
بنابراین اگر متوجه تغییر الگوی دفع در بیش از دو هفته، خون در مدفوع، درد هنگام اجابت مزاج، کاهش وزن ناگهانی و قطر کم مدفوع شدید باید با پزشک مشورت کنید.
عادات روده هر فرد متفاوت است. برخی افراد سه بار در روز و برخی دیگر سه بار در هفته دفع مدفوع دارند.
یائسگی زمانی یبوست خاکشیر اتفاق می افتد که چرخه قاعدگی حداقل برای یک سال متوقف شده باشد. در دوره یائسگی سطح هورمون های استروژن و پروژسترون کاهش می یابند. این هورمون ها بر عملکرد قسمت های مختلف بدن از جمله دستگاه گوارش تاثیر میگذارند.
از همین رو لازم است در صورت بروز یبوست در کودکان با پزشک مشورت کنیم.
نداشتن فعالیت جسمی و بیتحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)